RAZNI DOMJENCI I DOGAĐANJA

Dozvolite da Vaš domjenak učinimo posebnim! Prepustite se našoj organizaciji i jednostavno uživajte u okusima domaće hrane i prekrasnog okruženja koji samo netaknuta priroda pruža

IZLETI ZA DJECU

Seoski turizam Viki će se pobrinuti da izlet bude nezaboravan.

Domaće životinje, prekrasna priroda okružena šumom, zaboravljene stare seoske igre poput skakanja u vreći i potezanje konopca i ukusan ručak na prekrasnoj terasi i još koje iznenađenje.

Izleti mogu imati edukativni dio gdje djeca mogu naučiti nešto više o povijesti . Zahvaljujući geološkom institutu ponosni smo čuvari prirodnog blaga. U našem dvorištu otkrivene su školjke stare 152 milijuna godina.

Organiziramo razne zabavne radionice za djecu kao što su npr. sadnja drveća, izrada kruha, branje lješnjaka i oraha ili kopanje krumpira da djeca u praksi nauče kako se uzgajaju i beru.

ORGANIZACIJA KARMINA

Uz Vas smo u najtužnijim trenucima.
Uz sav stres, bol i tugu te mnoštvo drugih obaveza koje imate pomoći ćemo vam organizacijom dostojanstvenog tihog ručka za rodbinu.
Po najpristupačnijim cijenama pobrinuti ćemo se barem malo olakšati tužne trenutke zbog gubitka voljenih.

POSLOVNI RUČKOVI

– počastite poslovne partnere u opuštenoj atmosferi, uživajte u domaćoj hrani i vinima lokalnih proizvođača

OBLJETNICE MATURA

– brojni razredi starijih generacija kod nas su se prisjetili školskih uspomena i zabavili uz pjesmu i ples

PROSLAVA ROĐENDANA, GODIŠNJICA BRAKA, RASTAVA BRAKA…

Slavite rođendan ili želite počastiti najbližu obitelj iz nekog vama važnog razloga? Nemate vremena ni prostora za organizaciju? Viki Grill će sve organizirati umjesto vas po vašim željama i aranžirati salu u Vama omiljenu boju.

SVADBENE SVEČANOSTI

Svadbena svečanost važan je događaj na dan Vašeg vjenčanja, stoga je bitno da taj dan proslavite na mjestu koje će svima ostati u lijepom pamćenju. Naš ambijent svakako će Vam dati predivne uspomene.