Tko smo?

Dok većina mladih bira velegrad, mi smo za život izabrali gradić smješten u srcu prirode.

Seoski turizam Viki otvorio je svoja vrata. Ideja je bila približiti i pomoći ljudima da upoznaju ovakav način života.

Dok većina mladih bira velegrad, mi smo za život izabrali gradić smješten u srcu prirode. Zašto? Odgovor leži u našem dvorištu i našoj okolini.

Mir, svježi zrak i pristupačnost stanovnika ovog gradića je ono što nas svakodnevno iznova osvaja. Iskreno kažemo, mi niti ne znamo što je stres jer uživamo u svakom trenutku ove predivne prirode. I onda smo pomislili, zašto taj užitak ne bi podijelili sa drugima? Sa svima onima koji žele pobjeći od svakodnevice.

I tek tako, pokrenuli smo naš seoski turizam.

Za sada Vam možemo ponuditi finu domaću hranu, piknike, organizirana druženja i svadbene svečanosti, i to upravo na mjestu koje čuva tu netaknutu notu svega onog što se danas rijetko nalazi. Rado ćemo Vas i uputiti na najljepše šetnice uz rijeke, šume i savjetovati Vas na obilazak prošlosti. A sve je to tek nadomak od nas.

Također ponosno predstavljamo novost. Kad se male, vrijedne ruke slože, sve se može, zar ne? Tako smo si dali truda i odlučili proširiti ponudu. Uskoro ćemo Vam moći predstaviti dvije velike sale za svadbe, kapaciteta 200-300 ljudi, te sobe za noćenje.

Možete nas posjetiti vlastitim prijevoznim sredstvom, ili se odlučiti na dolazak vlakom. Koji god Vaš izbor bio, u našem ste domu uvijek dobrodošli, a mi ćemo se potruditi uljepšati Vam svaki trenutak Vašeg odmora.

Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Marijeta i Mario Vardijan